Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Традиційна паска
Ніжне тісто, аромат ванілі та солодкі родзинки роблять цей десерт неповторним
1273
Інгредієнти
- Ванільний цукор 1 пакетик
- Молоко 0,5 л
- Яйця "Ясенсвіт" 6 шт.
- Родзинки 350 г
- Борошно 1,3 - 1,5 кг
- Вершкове масло 220 г
- Дріжджі сухі 11 г
- Цукор 2,5 ск.
Рекомендований продукт
Опис рецепту
Рецепт класичної паски
Приготування традиційної паски:
- Дріжджі розчинити в підігрітому молоці. Додати 2 склянки борошна і 2 ст. ложки цукру. Перемішати. Поставити опару на 30 хвилин в тепло і накрити рушником.
- Яйця розділити на білки та жовтки. Збити жовтки з цукром і ванільним цукром. Білки збити на міцну піну.
- В опару додати жовткову масу, перемішати і додати м’яке масло і збити білки.
- Всипати в тісто решту борошна і вимішувати 20 хвилин. Знову накрити тісто рушником і залишити на 1 годину. Родзинки замочити до набрякання, промити, обсушити і додати в готове тісто.
- Змастити формочки вершковим маслом і наповнити тістом наполовину або трохи менше. Накрити кожну форму харчовою плівкою і залишити підніматися ще на 30 хв.
- Випікати 25 - 35 хвилин до готовності.
Готові паски остудити в формах і прикрасити
Хочете полегшити собі роботу? У "Ясенсвіт" є білки та жовтки вже розділені та упаковані, які ви можете замовити через наш чат-бот YasensvitBot або придбати в магазинах "Метро".
Вас також можуть зацікавити інші рецепти до Великодня:
1273
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВ
Рецепт глазурі для пасок
Не задано
Великодні рецепти
Хорватський великодній хліб
Не задано
Великодні рецепти
онлайн